Betingelser & Privatlivs politik

Search our Site

|
2653 6558

Dit privatliv er vigtigt for Circle of Mindfulness. For bedre at beskytte dit privatliv, beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi indsamler, behandler og bruger, de data vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Dette sker efter databeskyttelsesforordningens bestemmelser GDPR (General Data Protection Regulation)

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter www.circleofmindfulness.dk indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via siden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, mail, adresse, betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, køb og tilmelding til hold fra bl.a.

  • Google /AdWords, Analytics) (Markedsføring og statistik)
  • Facebook (Markedsføring og statistik)
  • YouTube (Markedsføring og statistik)
  • Mailchimp (Nyhedsbreve og markedsføring)
  • Planway (bookning og betaling)

Alle ovenstående data-behandlere lever op til EU’s krav om behandling af personlige oplysninger

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysninger bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en general tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Dataansvarlig

Circle of Mindfulness, Høm Byvej 11, 4100 Ringsted

CVR: 30311434 – Tlf 26536558 – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Opdatering af politik

Vi opdaterer denne politik løbende, hvilket betyder at du altid finder den nyeste opdatering her på siden. 

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev for at få
nyheder og tilbud før alle andre

Tilmeld